Welkom op de webshop van Revius Doorn

Hybride lesmethodes
Op Revius Doorn gebruiken we boeken én de iPad. Vrijwel alle lesmethodes zijn deels digitaal en deels op papier. Daarmee combineren we het beste van twee werelden: de mogelijkheden van digitale lesmethoden én de overzichtelijkheid van papieren werkboeken.

We zijn dus geen ‘iPad-school’. Voor ons is de iPad een middel waarmee we de lesstof op meerdere manieren kunnen aanbieden, maar zeker geen doel op zich. De iPad biedt kansen om makkelijk internetbronnen, apps en filmpjes te gebruiken in de lessen en leerlingen meer individueel te begeleiden. De iPad is voor ons dus wel een essentieel leermiddel. 

Assortiment
In deze webshop kunt u uit verschillende iPads en kleuren beschermhoezen kiezen. De iPad met 64 GB heeft ruim voldoende geheugen voor schoolzaken.


Belangrijk: tijdens het bestelproces wordt gevraagd om de leerlingnaam en het leerlingnummer, graag deze correct vermelden.

Afleveren
Uw bestelling wordt afgeleverd op uw huisadres, voer daarom het juiste adres in op de bestelpagina.

Betaalmethode
Het is bij Smart2Scool mogelijk de iPad via een huur constructie aan te schaffen.

Omdat u voor huren kiest dient u een incasso machtiging te ondertekenen. U betaalt vooraf een borgsom van €50,-. Aan het einde van de looptijd heeft u de keuze om het apparaat retour te sturen. Indien u het apparaat in goede staat retourneert (normale slijtage uitgezonderd) wordt de borg gerestitueerd. Indien u het apparaat behoudt of het apparaat niet tijdig wordt ingeleverd, zal de borg ten gunste van Smart2Scool blijven.

Er is geen sprake van een BKR check indien gekozen wordt voor de huuroptie.

Documenten:
Polisvoorwaarden
Verzekeringskaart

Als u vragen vragen heeft, dan kunt u op de volgende manier contact met ons opnemen:

☎ 088 - 007 10 10
✉ info@smart2scool.nl