Welkom bij Smart2Scool!

 

Beste ouder/verzorger,Wij zijn blij uw zoon of dochter aankomend schooljaar op CSW te mogen verwelkomen. CSW zet al sinds een aantal jaar de iPad in als eigen device. Bewezen is dat de iPad zeer geschikt is om op eigentijdse wijze les te geven.

Daarmee sluiten we aan bij de wereld van nu. Een wereld waarin ICT meer en meer geïntegreerd wordt in ons dagelijks leven en waar wij allemaal goed mee om moeten kunnen gaan. De iPad wordt op alle afdelingen van CSW minimaal de eerste drie leerjaren gebruikt. Na deze drie jaar kan er gekozen worden om met de iPad te blijven werken of een nieuwe iPad of een eigen device (laptop/Chromebook) aan te schaffen dat (beter) aansluit bij de mogelijke vervolgopleiding.

Zuludesk
De ZuluDesk Parent app/webtool is speciaal ontworpen voor ouders. Wanneer uw zoon of dochter huiswerk maakt op een iPad, kan het gebeuren dat hij of zij wordt afgeleid door sociale media, berichten of spelletjes. Met ZuluDesk Parent heeft u de mogelijkheid om een aantal zaken op de iPad te reguleren. Bijvoorbeeld de iPad in een bepaalde app "vast te zetten" en/of de notificaties op "uit" te zetten. Veel minder afleiding dus! U ontvangt deze informatie in de eerste schoolweek. Informatie over hoe u ZuluDesk Parent inzet, ontvangt u in de eerste schoolweek.

Elke leerling een iPad: hoe werkt het?
Voor een optimale ondersteuning van het onderwijsproces beheert CSW de iPads van de leerlingen in onze MDM (mobile device management) omgeving. Via dit MDM  worden op de iPads van de leerlingen onder andere profielen voor de wifi netwerken en Zuludesk voor ouders en docenten ingesteld, maar ook apps (voor)geïnstalleerd. Daarnaast kunnen wij via dit MDM sneller en beter ondersteuning bieden bij eventuele problemen met de iPad.

Een voorwaarde om dit te kunnen doen is dat de iPads voorzien zijn van een zogenaamd DEP profiel van Apple. (DEP=Device Enrollment Program). DEP wordt alleen geïnstalleerd op iPads die geleverd worden door en aan organisaties die daarvoor toestemming hebben gekregen van Apple.

Particuliere consumenten kunnen GEEN iPad met "DEP" aanschaffen. Dit is ook de reden dat wij NIET toestaan dat leerlingen (in de onderbouw) een zelf aangeschafte iPad meenemen naar school.

De aanschaf van de iPad dient te verlopen via een Apple Authorised Reseller en CSW maakt hiervoor gebruik van de diensten van Smart2Scool.

Om de aanschaf van een iPad (voorzien van DEP) zo aantrekkelijk en concurrerend mogelijk te maken zetten wij de gerealiseerde inkoopkortingen op de iPad, verzekering en hoes volledig in voor het verlagen van de aanschafprijs. Op deze manier kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Ook is er de mogelijkheid om in 12 of 24 maanden te betalen.

Wij zijn als school van mening dat de kosten voor de iPad geen drempel mogen vormen om voor CSW te kiezen. Mochten de kosten een probleem zijn, dan kunt u contact opnemen met de afdelingsleider van uw kind.

Let op: bestel de iPad voor 1 augustus 2018. Indien u de iPad voor 1 augustus bestelt, wordt deze voor de start van het schooljaar bij u thuis bezorgd.

Verzekering:
In deze webshop krijgt u de mogelijkheid om de iPad ook te verzekeren. Indien de verzekering wordt afgesloten krijgt de leerling alle ondersteuning op het moment van schade. Zo ontvangen de leerlingen in geval van schade een leenapparaat gedurende de reparatietijd. De iPad wordt in geval van schade of een defect ingeleverd bij de ICT Helpdesk op school en zodra de iPad weer gerepareerd is kan de leerling de iPad daar ook weer ophalen. Verzekert u het apparaat niet dan is er ook geen ondersteuning.

Apple ID instructie
Om te kunnen werken op de iPad is een Apple ID nodig. Dit account moet voor het schooljaar thuis worden aangemaakt via http://appleid.apple.com. Dit account is nodig bij de opstartweek voor het installeren van de schoolapps.De voorwaarden van de gebruikersovereenkomst en de verzekeringsvoorwaarden vindt u hier:

De voorwaarden bij de gebruikersovereenkomst leest u hier.
De algemene voorwaarden van de Smart2scool serviceverzekering leest u hier
De bijzondere voorwaarden van de Smart2scool serviceverzekering leest u hier

LETOP: de levertijd tijdens de schoolperiode bedraagt één á twee werkweken.

 

Hoe werkt het
  • Kies uw apparaat

  • Vul uw gegevens in

  • Lees de overeenkomst door

  • Zet uw digitale handtekening

  • Lees de incassomachtiging door

  • Zet uw digitale handtekening

  • Na goedkeuring ontvangt u een bevestiging