Welkom bij Smart2Scool!

 

Beste ouder/verzorger,

 

Uw zoon/dochter heeft van CSW inmiddels bijna drie jaar een iPad Air 2 64 GB in bruikleen. De bruikleenperiode voor deze iPads zal per 1 juli 2019 aflopen. Dat betekent dat deze iPad ingeleverd dient te worden. Indien u hier een nieuw device besteld ontvangt u per e-mail een bevestiging wanneer het device op school wordt afgeleverd. De iPad kan dan worden omgeruild bij de ICT afdeling.

De volgende data staan gepland voor de omruiling ( let op: de bestelling moet voor 26 mei zijn geplaatst)

Locatie Toorop: 28-06-2019
Locatie Van de Perre: 03-07-2019
Locatie Bestevaer: 03-07-2019


Elke leerling een iPad: hoe werkt het?
Voor een optimale ondersteuning van het onderwijsproces beheert CSW de iPads van de leerlingen in onze MDM (mobile device management) omgeving. Via dit MDM  worden op de iPads van de leerlingen onder andere profielen voor de wifi netwerken en Zuludesk voor ouders en docenten ingesteld, maar ook apps (voor)geïnstalleerd. Daarnaast kunnen wij via dit MDM sneller en beter ondersteuning bieden bij eventuele problemen met de iPad.

Een voorwaarde om dit te kunnen doen is dat de iPads voorzien zijn van een zogenaamd DEP profiel van Apple. (DEP=Device Enrollment Program). DEP wordt alleen geïnstalleerd op iPads die geleverd worden door en aan organisaties die daarvoor toestemming hebben gekregen van Apple.

Particuliere consumenten kunnen GEEN iPad met "DEP" aanschaffen. Dit is ook de reden dat wij NIET toestaan dat leerlingen (in de onderbouw) een zelf aangeschafte iPad meenemen naar school.

De aanschaf van de iPad dient te verlopen via een Apple Authorised Reseller en CSW maakt hiervoor gebruik van de diensten van Smart2Scool.

Om de aanschaf van een iPad (voorzien van DEP) zo aantrekkelijk en concurrerend mogelijk te maken zetten wij de gerealiseerde inkoopkortingen op de iPad, verzekering en hoes volledig in voor het verlagen van de aanschafprijs. Op deze manier kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Ook is er de mogelijkheid om in 12 of 24 maanden te betalen.

Wij zijn als school van mening dat de kosten voor de iPad geen drempel mogen vormen om voor CSW te kiezen. Mochten de kosten een probleem zijn, dan kunt u contact opnemen met de afdelingsleider van uw kind.

Verzekering:
In deze webshop krijgt u de mogelijkheid om de iPad ook te verzekeren. Indien de verzekering wordt afgesloten krijgt de leerling alle ondersteuning op het moment van schade. Zo ontvangen de leerlingen in geval van schade een leenapparaat gedurende de reparatietijd. De iPad wordt in geval van schade of een defect ingeleverd bij de ICT Helpdesk op school en zodra de iPad weer gerepareerd is kan de leerling de iPad daar ook weer ophalen. Verzekert u het apparaat niet dan is er ook geen ondersteuning.


De voorwaarden van de gebruikersovereenkomst en de verzekeringsvoorwaarden vindt u hier:

De voorwaarden bij de gebruikersovereenkomst leest u hier.
De voorwaarden van de Smart2scool serviceverzekering leest u hier
 

Hoe werkt het
  • Kies uw apparaat

  • Vul uw gegevens in

  • Lees de overeenkomst door

  • Zet uw digitale handtekening

  • Lees de incassomachtiging door

  • Zet uw digitale handtekening

  • Na goedkeuring ontvangt u een bevestiging