Welkom in de webshop!
 

Uw zoon/dochter komt in schooljaar 2019-2020 als leerling op het Kennemer College Beroepsgericht.

Op onze scholen werken de leerlingen met een persoonlijke laptop. Deze webshop is ingericht om de aanschaf, de garantie en eventuele schades van de laptops voor de leerling, ouder en school te ondersteunen.  
De laptop is een kostbaar apparaat, daarom is een verzekering voor onverwachte en onbedoelde schades onmisbaar en onderdeel van de overeenkomst.

U krijgt in de webshop 2 mogelijkheden voor de aanschaf van uw laptop:

- De laptop ineens te betalen
- De laptop door middel van gespreide betaling aan te schaffen

Al uw vragen met betrekking tot uw verzekering, uw incasso, uw eventuele schade kunnen online gesteld worden en u ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een antwoord.

De garantie en schadebehandeling verloopt via Smart2Scool. Zowel u als de school heeft inzicht in alle lopende schades en wij waarborgen een snelle en professionele afhandeling.
Na controle van uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail en een persoonlijk inlogaccount. Vanaf dat moment is alle informatie voor u online beschikbaar. Zodra de laptop aan de leerling is geleverd worden uw gegevens bijgewerkt en heeft u direct toegang tot de service omgeving. 
 
Levering: De levertijd is 2 tot 3 weken. De laptop zal thuis worden geleverd. Kiest u voor gespreid betalen let dan op dat tijdens de schoolvakantie geen levering plaatsvindt. In de week voor de start van het schooljaar leveren we alle devices op afbetaling uit die op tijd zijn besteld. Bestel vóór 10 juli om zeker te zijn dat de laptop op tijd thuis wordt geleverd.

Kiest u voor gespreid betalen dan gelden onderstaande gebruikersvoorwaarden gedurende de looptijd van de financiering.
De voorwaarden bij de gebruikersovereenkomst leest u hier.

De voorwaarden behorende bij de Smart2Scool Service verzekering:
De Smart2Scool voorwaarden Serviceverzekering leest u hier

LET OP: De prijzen zijn per 24-06-2019 aangepast, de verzekeringen worden nu optioneel aangeboden tijdens het bestellen.


Hoe werkt het
  • Kies uw apparaat

  • Vul uw gegevens in

  • Lees de overeenkomst door

  • Zet uw digitale handtekening

  • Lees de incassomachtiging door

  • Zet uw digitale handtekening

  • Na goedkeuring ontvangt u een bevestiging